Retournerings voorwaarden

NIET GOED = GELD TERUG

Wilt u kleding retourneren omdat deze niet aan uw verwachtingen voldoet? Geen probleem!

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. U mag uiteraard zelf beslissen met welke vervoerder de bestelling wordt geretourneerd, mits er een verzendbwijs bij zit. Verzenden zonder verzendbewijs is op eigen risico van de koper. Deze kosten voor de retourzending bedragen circa 6,95 per pakket, en 4.35 door de brievenbus.Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. 

Indien u gebruik wilt maken van uw herroepingsrecht kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier of stuur ons een e-mail op info@vintage-kleding-online.nl. Voor de retournering dient u het retourformulier in te vullen en deze samen met de te retourneren producten terug te sturen.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Besluit u om een gedeelte van de bestelling te retourneren, dus bv 1 van de 3 gekochte items, dan wordt alleen de aankoopprijs van het artikel vergoed, exclusief de verzendkosten die voor de gehele bestelling zijn betaald. 

Zijn er vlekken of beschadigingen ontstaan in de periode dat de kleding in uw bezig is kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.